top of page

JANUARY REVIEWS 2019

27.01.19 Wat een prima plek om een paar dagen te verblijven! Geweldig eten en drinken en personeel met een glimlach! Familie Bosch (Puur Azië)

25.01.19 Jullie hebben hier een geweldige farm met unieke accommodatie. Iedereen is erg aardig voor ons en willen het ons naar de zin maken. De verwelkoming was heel leuk en de BBQ zeer goed verzorgd. Het ontbijt was echt geweldig!! Wij denken met veel plezier terug aan deze farm! Groetjes, Hans & Wilma (Personal Touch Travel)

14.01.19 Na enkele uren in de auto te hebben gezeten draaiden we een landweggetje op. Wij waren wat "huiverig", aangezien we nog nooit hadden gekampeerd. Deze "angst" was echter nergens voor nodig! We werden hartelijk ontvangen en naar onze tent gebracht. Daar aangekomen waren we verrast door de luxe van de tent, aan alles is gedacht, van heerlijke bedden tot een kast me alle benodigdheden en een heerlijke buitendouche. We zijn door jullie heerlijk in de watten gelegd. We omschreven aan elkaar dat we onse hier net prinsessen voelden! Het ontbijt was uitmuntend met meer dan genoeg keuze. Ook het diner was zeer goed verzorgd, om van te smullen. We willen jullie bedanken voor de geweldige tijd hier, we vinden het erg jammer om weer weg te gaan! Liefs, Alice en Sophie (Thai Travel Dreams)

02.01.19 We hebben genoten van jullie gastvrijheid op jullie bijzondere locatie. De gastvrouw en heren hebben ons tot in de puntjes verzorgd. De tent was zeer schoon en de buitendouche was een leuke ervaring. Ook is het bijzonder dat er zoveel mogelijk is met beperkte middelen ( eco ). De rondleiding en de activiteiten waren goed geregeld alsmede de BBQ en het Thaise diner. Wij zullen jullie accommodatie in Nederland zeker aanprijzen. Hartelijke groetjes, Ad en Annemiek van Marrewijk ( The Travel Club)

FEBRUARY REVIEWS 2019

23.02.19 Wij hebben ontzettend genoten van alles! Warme ontvangst met dranke en snacks! Heerlijk tent huisje om in te slapen, geweldig!! Fantastisch lekker gegeten, wat een super koks. Leuke fietstocht gemaakt! Helaas niet meer gezwomen bij het bergmeer vanwege een glij moment van Taaytje wat een dubbele breuk in haar pols heeft opgeleverd. Maar heel blij net jullie accurate verzorging en ziekenhuisbegeleiding, alles was FANTASTISCH. Ook dank voor alle info die we hebben gekregen, we hebben het heerlijk gehad dus Dank, Dank, Dank!!! Bert en Taaytje Daling en Kees en Annet Eskes (OT Travel)

19.02.19 Beste familie, terug naar de natuur, gewekt door de vogels zo rond 4 uur ( niet echt ons ding). Fietstocht, schoolbezoek, rubberplantage, goed geregeld, gezellig. Twee nachten is genoeg, nu weer verder naar Chiang Mai. Lieve mensen hier doen ontzettend hun best! Fam. van Hal - Muijres (Personal Touch Travel)

17.02.19 We zijn hier naar tioe gekomen door het enthousiasme van Jessie (Agent Personal Touch Travel). En inderdaad, wat een klein paradijsje. Een heel andere wereld dan het drukke Bangkok. De excursies hier lieten ons het echte Thaise leven zien, vooral het kinder schooltje en de weverij waren super om te zien. We zijn super verwend door de hele familie. Het eten was heerlijk en het kamperen in de tent was een echte 5 sterren ervaring. Iedereen hartelijk dank!! Groeten van Anja en Willy uit Nuland en Harry en Ineke uit Liempde (Personal Touch Travel)

15.02.19 Wat een voorrecht om hier te mogen zijn en "bewust Thailand" mee te mogen maken. Het eten was geweldig, de gastvrijheid even zo. Heerlijk geslapen, werkelijk niets ontbrak. Dit is pas echte luxe. We hopen nog eens terug te komen. Veel liefs en alle goeds voor de hele familie, Hans en Lydia, Amsterdam ( Travel Counsellors)

MARCH REVIEWS 2019

21.03.19 Na een paar drukke steden was het hier heerlijk bijkomen. Alles klopte, een warm welkom, een prachtige omgeving en vooral stilte! Een ballon oplaten onder een "full moon" is heel speciaal. De gastvrijheid is ongekend! We hebben een leuke fietstocht gemaakt en uren heerlijk gedobberd op het bergmeer. Complimenten aan de kok die aan onze wensen voldeed. Het was geweldig! Heel veel dank en liefs, Marjan en Carolien

17.03.19 Lieve familie, wat een onvangst met de heerlijke borrel. We hebben genoten van jullie gastvrijheid, overweldigende eten, prachtige luxe tenten en de romantische avonden met al die kaarsjes en als topper de wensballon! De uitstapjes waren ook interessant en konden we zien hoe de mensen hier wonen en leven en in het weekend vertoeven op een raft. Een geweldige belevenis om nooit te vergeten! Heel veel dank, Paul en Nel, Theo en Tony 🌺

15.03.19 Lieve mensen, wat is het hier prachtig en wat een warm welkoms! In de avond met fakkels, waxine lichtjes en kaarsjes aan, zo mooi, echt een paradijs. We zijn hier verwend met een overheerlijk ontbijt, diners, alles was tot in de puntjes geregeld. Wat een gastvrijheid, overweldigend! Heel erg bedankt voor alles, het was voor ons een onvergetelijke tijd. Als we naar Thailand terugkomen, komen we zeker weer langs! Lieve groetjes, Isabella en Eelco, Middelburg Zeeland

11.03.19 Jullie welkom is hartverwarmend! Alles is zo goed verzorgd en jullie hebben ons behoorlijk in de watten gelegd. We zouden niet weten wat er anders zou mogen, het is absoluut compleet. Je voelt je hier welkom en heerlijk op je gemak. Bedankt voor alles en graag tot een volgende keer. Van hart tot hart❤, Henny en Nathalie uit Maastricht

07.03.19 Beste familie, we hadden het gedacht, het is zoals verwacht! De sfeer, de voorzieningen, de gastvrijheid, het eten, de drank... Wat was het overweldigend! De leuke tenten, de gebruiksvriendelijke badkamer. Dat alles mooi gesitueerd in een prachtige omgeving, mooie bloemen, mooie bomen. De eigenaresse (Gae) en haar familie, ze stralen gastvrijheid uit! Met weemoed verlaten we dit oord. En als het meezit komen we beslist nog eens terug. Roeli en Pierre Wijnen uit Sittard ( OT Travel)

05.03.19  Wat een welkom op jullie farm! We leken wel Maxima en Alexander. Wim was jarig en daar is heel leuk op ingespeeld, taart met kaarsjes en we mochten een wensballon oplaten, geweldig! Wat een heerlijke plek om te verblijven, de prachtige tenten, het eten, drinken en vooral de gastvrijheid. We kunnen geen negatieve dingen opnoemen, zelfs de gekko op het dak van de tent wa grappig om zijn geroep te horen. Kortom, we hebben genoten van alles, een verblijf om nooit meer te vergeten. Dank je wel, veel liefs, Wim en Connie uit Barendrecht (Reisbureau Buitenlandsche Zaken)

02.03.19 Sehr schöne farm, liebevoll gepflegt. Die gastgeber sind sehr nett. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Das besonderen an der Farm seine electrisität und sehr romantisch Abendessen. Hier muss man sich einfach wohlfühlen. Vielen dank, Anette und Thorsten (Go Vacation)

APRIL REVIEWS 2019

29.04.19 Door jullie goede zorgen kunnen we terug kijken op een meer dan fantastisch verblijf!! De fietstocht was geweldig, zeker voor de kinderen, met veel uitleg onderweg. Genoten van het geweldig lekkere ontbijt en verrassende avondeten. Wensballonen oplaten en zelfs vissen waren hoogtepunten voor de kinderen.  Wat een ontzettend mooie toevoeging aan onze reis door Thailand. Even een heerlijk rust momentje. En wat een goede zorgen door de hele familie!!!. De vele kaarsjes maakten het super romantisch. Echt geweldig! Onze kinderen en wij hebben genoten van het heerlijke avondeten en uitgebreide ontbijt. Heel hartelijk dank voor alles!!! Liefs, Robert, Liesbeth, Fleur, Rubie en Timon uit Haren (The Travel Club)

25.04.19 Ontzettend bedankt wederom voor jullie uitzonderlijke gastvrijheid! 4 Jaar geleden had ik het genoegen al eens bij jullie te mogen verblijven en dat wilde ik graag delen. Nu dus terug met man en kleine man. Geweldig! Onvergetelijk om Guus zijn 1e verjaardag bij jullie te mogen vieren, met verjaardagstaart en al! 1000 MAAL DANK! We wensen jullie ontzettend veel succes, geluk en liefde in de toekomst met al jullie plannen! Nogmaals Dank, Dank, Dank! Liefs, Jeroen, Guus en Lissy (Travel Counsellors). 

JULY REVIEWS 2019

31.07.19 Wat hebben jullie een bijzonder plekje in Thailand gecrieerd. Het was heerlijk om hier te zijn. Heerlijk eten, eem warm welkom en wat een lieve mensen. Ook veel dank voor het helpen met het genezen van de wond van Lotte. We wensen jullie alle goeds toe enb dank voor de heerlijke dagen, Arjan, Brigitte, Nynke, Femke en Lotte Sipkema (The Travel Club)

30.07.19 Bedankt voor deze mooie dagen! Een tent "in the middle of nowhere" en van alle gemakken voorzien. We hebben een hele leuke dag gehad en de 2 diners voldeden aan alle verwachtingen. We hopen jullie farm te zien groeien in de toekomst en wensen jullie veel geluk toe.
Een prachtige plek met lieve mensen, dit maakt de reis door Thailand extra bijzonder. Dank voor de fijne dagen en veel geluk voor jullie allen! Remco, Marlou, Luc en Ties Koerts (The Travel Club)

29.07.19 We hebben ontzettend veel genoten van deze mooie plek en jullie gastvrijheid. Vanaf het moment dat we hier aan kwamen was het "zen". Het eten was heerlijk, de verhalen geweldig en het bed sliep ook erg fijn. Ook de fietstocht die gegeven werd was erg leerzaam. De open air shower is ook een geweldig idee, wat een mooie plek! Als we weer naar Thailand gaan, staat dit zeker op de "to do" lijst! Heel erg bedankt voor de heerlijke vakantiedagen. We wensen jullie heel veel geluk, plezier en succes samen op deze mooie plek. Veel liefs, Ron, Angelique, Romeck. Laura en Jeline Noordhuis uit Apeldoorn (The Travel Club)

28.07.19 Wat een prachtige plek hebben jullie van dit stukje Thailand gemaakt! Ik had geen mooiere en gastvrijere plaats kunnen wensen voor mijn verjaardag! We hebben genoten van de kookkunsten van Gae (eigenaresse) en de gezelligheid van Peter (eigenaar), van de mooie omgeving, de leuke (warme) fietstocht, lunchen op het meer en de fijne tenten, en wat een heerlijke douches, lekker buiten! We wensen jullie alle goeds toe samen en met alle gasten die jullie nog gaan ontvangen op jullie pradijselijke farm. Hartelijke groeten, Jan, Manon, Lotte, Lieve en Thijs (Travel Counsellors)

27.07.19 Wij hebben ontzettend genoten van ons verblijf, wat een bijzondere ervaring! Erg persoonlijk door het ontvangst, de verhalen, de belangstelling en de hele sfeer die hier hangt, Dank jullie voor de gastvrijheid! Veel liefs, Thomas en Brenda (Travel Counsellors)

26.07.19 Veel dank voor het gastvrije verblijf op jullie mooie "farm". Heerlijk gegeten en gedronken. Lekker vers brood!! Nu op naar het hoge noorden, hartelijke groet, Familie Diekman (The Travel Club)

25.07.19 We willen jullie bedanken voor werkelijk een uniek verblijf. We hebben alle 6 volop genoten vanwege:
de gastvrijheid en de samenhorigheid van jullie familie
de verhalen, het eten en drinken, de unieke locatie en accomodaties
het leren kennen van Thailand van alledag. Jullie hebben hier iets heel bijzonders gecrieerd en we hadden niet verwacht dat dit ons zo zou raken. Het was echt he-le-maal top!! Nogmaals heel erg bedankt en heel veel geluk voor jullie allemaal! Tot Ziens, Angelique, Arwin, Spohie, Remco, Marc en Margot van de Linden ( Travel Counsellors )

24.07.19 Wat een warmte hebben we van jullie mogen ontvangen! Geweldig hoe jullie dit hebben opgezet met de middelen die jullie hebben! Het eten was fantastisch en de ervaringen van Peter (eigenaar) geweldig om te horen. Het was een geweldige ervaring om dit bij jullie te mogen beleven. Ook de fietstocht was erg leuk om mee te maken! Kortom, we hebben genoten! We wensen jullie nog veel succes met alles en wie weet tot ziens! Liefs, Wim, Sylvia, Esmee & Stellea uit Deventer ( The Travel Club )

23.07.19 Bedankt voor de lieve zorgen heerlijk eten, gastvrijhed alom. Het mooie gesprek over het leven en erna. En de lieve cadeautjes voor Tes en Dex! Een plek om heerlijk tot rust te komen. Ook wij hadden best nog langer willen blijven! Maar des temeer een reden om terug te komen! Kunnen we weer gezellig verder kletsen aan het ontbijt met Peter (eigenaar) over vanalles en nog wat! Groetjes aan iedereen, Liefs, Dennis, Monique, Tes en Dex ( Travel Counsellors )

22.07.19 We hebben enorm genoten van ons verblijf hier! Wat een enorme gastvrijheid! Prachtige locatie en hele lieve mensen. Overal is heel veel zorg aan besteed. We vinden het jammer dat we hier maar 1 nachtje hebben geboekt. We hebben er enorm van genoten!!!! Liefs, Mathijs, Marike, Jan - Paul en Lotte uit Rotterdam (Khiri Travel)

21.07.19 Lieve familie, Bedankt voor de gastvrijheid en het tot in de puntjes verzorgde verblijf hier op de Sirila Farm. We hebben er alle 5 erg van genoten! 's Avonds zittend voor de tent met al die kaarsjes in het donker, voetjes languit, voor ons een ultiem momentje! We hebben er van genoten. Hartelijke groet, Douwe, Petra, Bente, Linde en Jisk Halma uit Drachten, Friesland (Personal Toucht Travel)

20.07.19 Bedankt voor het heerlijke verblijf en jullie gastvrijheid. Het ontvangst alleen al! Super hoe jullie dit hebben omgetoverd naar een paradijsje, je krijgt hier een echt vakantie gevoel. En het eten !!??!!??, FANTATISCH! Heel veel geluk voor jullie hier op de Sirila Farm. We hebben genoten, van alles! Liefs, Andre, Natascha, Milan en Nikka Massink uit Deventer ( The Travel Club )

19.07.19 Dank jullie wel voor jullie fantastische ontvangst en jullie gastvrijheid. We vinden het superleuk jullie ontmoet te hebben. We hebben genoten van jullie enthousiasme maar vooral jullie warmte naar ons. Het lekkere eten van Gae (eigenaresse), echt fantastisch. We hebben super genoten! Liefs van ons allemaal! Kees, Marlies, Sterre en Juule ( OTT )

17.07.19 Dank je wel voor de fantastische dagen hier. Alles klopt hier. De gastvrijheid, de rust, de lieve mensen en het lekkere eten. Het was geweldig. Wat een ervaring. En dan in de avond alles verlicht met fakkels en kaarsjes en dan lekker eten. Nogmaals dank voor alles en wie weet tot ziens. Veel liefs, Mourad, Yvonne, Camil en Nadine Rerhioui (The Travel Club)

15.07.19 Thank you very much  for the lovely days here. You took care of us like we are "royals". Back to nature was special on this farm! Thank you! Erik, Lisette, Julie and Elisa (The Travel Club)

14.07.19 Jullie hebben heel erg je best gedaan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en dat is heel erg goed gelukt! We hadden achteraf hier nog wel langer willen blijven maar hebben nu een goede reden om terug te komen! Deze plek straalt rust uit, en dat hadden we zeker nodig na Bangkok. Veel succes met dit geweldige project en we hopen voor jullie dat het meer zal regenen. Grote kans dat we hier weer een keer terug zullen komen, dus wellicht tot ziens! Bedankt! Boris, Wendy, Crispijn en Julian Dingenouts uit Roosendaal (Travel XL Gloudemans)

12.07.19 We vonden het erg fijn om op jullie boerderij te verblijven. Alles was perfect, warm en hartelijk de ontvangst tot de gezellige gesprekken. Het was ook leuk om op jullie boederij rond te mogen kijken en uitleg te krijgen over de verschillende bomen die er staan. De kaarsjes en fakkels maken de avonden sfeervol en de wensballonnen helpen daar ook aan mee. Dank jullie wel voor het fijne verblijf en voor de taart ter ere van onze 25 jarige trouwdag. Wij wensen jullie alle goeds en wellicht tot ziens! Lieve groeten van Bert, Ursula, Aito, Eric en Rene Atzema uit Eindhoven (Travel Counsellors)

AUGUST REVIEWS 2019

22.08.19 Langs deze weg willen wij jullie bedanken voor de goede zorgen en de fantastische gastvrijheid. Wat is/was dit een prachtige ervaring! De persoonlijke ontvangst bij aankomst was onvergetelijk. De rust welke jullie allen en de omgeving uitstralen en dus indirect aan ons meegeven is indrukwekkend. Dank nogmaals en wellicht tot ziens! Warme groetjes, Richard, Isabel en Esmee (Personal Touch Travel)

21.08.19 Dank voor het gastvrije welkom. Wat een geweldig initiatief hebben jullie hier ontwikkeld! Wij wensen jullie heel veel succes met jullie werk. We vertellen het verder! Veel groeten van Tara en Maderieke (Khiri Travel)

19.08.19 Danke für die schöne Zeit hier! Wir haben jede Minute genossen. Die gemütlichen Abende bei Kerzenschein, das leckere Essen, der liebevolle Service, der Spaziergang auf dem farm und die authentische Erfahrung und Radtour im Dorf. Wir wurden überall herzlich begrüßt. Die Zeit, die wir hier verbracht haben, hat alle Erwartungen übertroffen. Viel Glück mit Ihrem farm und allen weiteren Projekten. Herzliche Grüße Claudia, Leonie, Lennart, Jürgen, Katharina, Caroline, Christopher, Günther, München (Thailand Travel Dreams)

17.08.19 Wat een rust! Heerlijk om te ontspannen, TOP! We werden in de watten gelegd door een fantastisch enthousiast en vriendelijk team. Fijn om dit te beleven, dit vergeten we nooit meer! Lieve groetm Edwin, Lucie, Anouk en Tessa (Het Andere Reizen)

16.08.19 Wat hebben jullie het hier mooi! We hebben enorm genoten. Het is hier super, heerlijk ontbijt en wat een rust. Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens! Groetjes, Marc, Bianca, Jamie-Go en Lian (The Travel Club)

15.08.19 Enorm bedankt voor alle gastvrijheid, warm onthaal, heerlijk eten, wensballonnen en alles er om heen! Het is een "feestje" om hier te mogen verblijven. De omgeving is prachtig en super om te ontdekken, de fietstour en het dobberen en eten op het meer was ook geweldig. Wij hebben genoten van alles"DANK! Groetjes van Familie Milka van Dam (GM Travel Counsellors)

12.08.19 Wat een prachtig paradijsje hebben jullie hier gecrieerd! We hebben genoten. Fijn dat jullie ook zo begaan zijn met de mensen om jullie heen, dat maakt het nog specialer. Liefs van Jurgen, Marjan en Luka (Face2Face Travel)

11.08.19 Bedankt voor de fijne tijd! We hebben ontzettend genoten. Prachtige plek! Ronald, Saskia, Jesse en Benthe de Boer (Khiri Travel)

11.08.19 Heel veel dank voor het mooie verblijf bij jullie. Jullie hebben een prachtige plek gecrieerd! Heerlijk eten, mooie verhalen en uiteraard de prachtige omgeving. We zullen deze plek zeker aan onze vrienden aanraden! Veel liefs, "The Willems Family". (Personal Touch Travel)

10.08.19 Wat een cadootje om hier een overnachting te hebben tijdens onze reis door Thailand. Even helemaal tot rust komen en steeds opnieuw verrast worden. Is het niet door de omgeving, de tent, de buitendouche en nog veel meer, dan zeker door de liefdevolle mensen vol enthousiasme en met gevoel voor detail! We hebben genoten! Blijf zo doorgaan, liefs van Ben en Mrion uit Geleen (Travel Counsellors)

09.08.19 Wat een prachtige en bijzondere plek hebben jullie hiervan gemaakt. En wat zijn jullie ontzettende lieve gastvriendelijke mensen. Heerlijk om hier te mogen zijn. Een super ervaring, in de tenten slapen en buiten douchen. En wat was de raft heerlijk, met een super lunch. Kortom, als we nog eens naar Thailand gaan, gaan we zeker weer naar jullie mooie plekje! Blijf genieten met elkaar en met alle gasten die nog gaan komen! Rop, Willemijnm Florer en Pepijn uit de Meern ( Personal Touch Travel )

08.08.19 Wat een heerlijk warm bad waar we de afgelopen dagen in terecht zijn gekomen. Van jullie gastvrijheid, de tenten tot het overheerlijke eten, het was allemaal van sterren-niveau! Gegarandeerd een highlight van onze fantastische rondreis door Thailand. We wensen jullie alle goeds, Frank, Frederiek, Cindy en Joyce Pistorius )The Travel Club)

07.08.19 Wat een welkom op jullie farm. Alles is zo goed verzorgd, prachtige tenten, heerlijk ontbijt, fantastische BBQ eneen  heerlijk Aziatisch diner, wat een verwennerij! Het programma met de fietstocht en floating house is echt een geweldige ervaring in deze nog niet toeristische streek. Een absolute waardevolle toevoeging op een al ontzettende mooie rondreis door het gastvrije Thailand. Wij wensen jullie veel geluk, samen op op deze prachtige plek en wie weet tot gauw. Lieve groetjes uit Oisterwijk, Joan, Pascal, Sanne, Daan en Thijs uit Oisterwijk (The Travel Club)

06.08.19 Na een indrukwekkende dag achter de rug te hebben gehad kwamen we gisterenmiddag bij jullie aan. Wat hebben jullie een mooie plek en wat een warm ontvangst, we voelden ons direct thuis. De passie en het enthousiasme dat jullie uitstralen is een feest om naar te kijken en te ervaren. Jullie hebben echt aan alles gedacht, van het zeepje tot het koekje tot gekoelde dranken en koffie op de veranda. Een echt vakantie gevoel hebben jullie ons gegeven en het voelde een beetje als "thuis", maar dan met en op een Thaise manier. Ondanks dat wij hier maar 1 nacht hebben verbleven hebben jullie een onvergetelijke indruk op ons gemaakt en is de intentie er zeker om nog eens terug te komen. Heel veel succes met al jullie nieuwe ideeën en wie weet tot gauw. Veel liefs, Pim, Pascalle, Jim en Novi Lahay uit Huisen (Personal Touch Travel)

05.08.19 Onvoorstelbaar waar we nu zijn beland! Een stukje paradijs op aarde dat jullie met liefde en heel jullie hart koesteren. Hier hebben we bewondering voor. Jullie hebben ons opnieuw doen geloven dat sprookjes bestaan! We hebben wensballonnen de lucht in gelaten met bijzondere wensen. We zullen nog vaak aan deze mooie waardevolle ervaring terugdenken met een overvloed aan alles: 
Gastvrijheid
Passie
Liefde
Heerlijk eten
Mooie natuur
Een onvergetelijke ervaring, veel liefs en goeds van Gerard, Klaske, Erwin, Jorn en Margot Meursing uit Friesland (Khiri Travel / Van Verre )

04.08.19 We willen jullie bedanken voor de goede zorgen en de gastvrijheid. Toen wij aankwamen genoten we al van de rit met de tractor en dan jullie farm....in 1 woord fantastisch! Wat een geweldige locatie. Wij zullen het in Maastricht en omstreken aan iedereen vertellen en hopen dat er nog veel mensen van jullie prachtige locatie mogen genieten. Bedankt voor de heerlijke tijd! Groetjes van Dennis, Wendy en Twan van het Klooster en Henk Ritchie (En niet te vergeten het heerlijke eten, restaurant waardig.. geweldig!! Veel succes verder. (Vieng Travel)

02.08.19 We hebben genoten! van de omgeving, de luxe tent, het fantastische eten (!) en de gezelligheid. Jullie zijn samen een mooi team. Leuk ook om te luisteren naar al de verhalen van Peter (eigenaar) en hoe jullie samen uiteindelijk hier terecht zijn gekomen. Kim en ik wensen jullie nog heel veel mooie jaren, samen op de Sirila Farm. En hou dit mooie concept in ere! Liefs, Karin van Gog & Kim Mobach (Personal Touch Travel)

SEPTEMBER REVIEWS 2019

28.09.19 Wat hebben jullie hier een fantastische plek gecrieerd! Erg mooi om te zien hoe de hele familie hier met plezier aan mee werkt. We hebben een heel warm welkom gehad met veel leuke verrassingen, een lekkere taart voor onze honeymoon en super romantisch om daarna een wensballon op te laten in deze rustige omgeving. We hebben genoten, ook van het heerlijke eten!!! Overal is met liefde aan gewerkt, dat straalt er hier vanaf! Dank jullie wel, Geert & Ellis (Persobal Touch Travel)

16.09.16 We zijn helaas maar slechts één nachtje hier geweest en hebben het hier heerlijk gehad. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. In ons drukke reisschema kwamen we hier even tot rust. Groetjes, Pim, Henny, Paulien en Wouter (Khiri Travel)

15.09.19 Allereerst, heel erg bedankt voor de warme en vriendelijke ontvangst! Wij voelden ons gelijk op ons gemak. Het eten was heerlijk en met liefde bereid en de BBQ van Katai  was heerlijk. De fietsocht met Katai was ook een avontuur en hebben we zelfs een mier gegeten! Wij waren de eerste nacht de enigste op de farm en dat was een grote luxe! We voelden ons alsof we in het paradijs waren beland! De lichtjes, kaarsjes en de wensballon. Het is jammer dat we hier maar zo kort verblijven (2 nachten). De faciliteiten zijn luxe, schoon en mooi. Het heeft 's nachts geregend en genoten wij van de druppels op het tentdoek. Onzettend bedankt voor de mooie dagen waar wij nog vaak aan zullen terug denken. Heel erg bedankt aan het personeel voor hun liefde, passie en gastvrijheid. Hopelijk tot ziens! Dannah Ossi & Niels de Niet (Personal Touch Travel)

02.09.19 Wat een mooi, geweldig, super aankomen en hartelijk welkom. We voelden ons meteen als een koningspaar, dit gevoel werd nog eens extra versterkt doordat we de enigste gasten waren! De tenten zijn sfeervol ingericht en zo schoon. Buiten douchen is een leuke ervaring. De avond is ook een hele ervaring, met de rust, alle natuurgeluiden en alle lichtjes. Het eten in de avond en ochtend, super! En iedereen is zo aardig. En dan de ochtend, wakker worden door de natuur (de kippen en hanen), hier houden we echt van. Tijdens de fietstocht het schooltje bezocht en werden we hartelijk begroet door de enthousiaste kinderen. De uitleg over de natuur, rubber, rijst, kruiden) was ook interresant. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Dank jullie daarvoor. De rust, de liefde, de tenten en het kleinschalige geven wij voor alles een dikke 10!! Groetjes, Ruud en Silvia van Pol uit Venlo (The Travel Club)

NOVEMBER REVIEWS 2019

08.11.19 Wat een geweldig ontvangst viel ons ten deel. We hebben genoten van de rust, het bezoek aan de school en de uitleg van hetgeen op deze boerderij gebeurt. De gastvrijheid was tijdens ons gehele verblijf enorm. Slapen in een tent en douchen in de open

lucht was een aparte ervaring. De BBQ en het diner op de tweede dag waren prima verzorgd!

Kortom we hebben een paar fantastische dagen gehad en danken onze gastheer en gastvrouw voor hun zorgen. Veel succes met jullie boerderij. Johan en Willem, Hoofdorp(Travel Counsellors).

15.11.19 Lieve familie, Slechts 1 nachtje, maar we hebben genoten! Lieve menen en heel rustige omgeving en lekker gegeten. Leuke ervaring! Nicole, Conny. Jan en Francis (BTS Travel Belgie).

22.11.19 Thanks a lot for the very warm welcome and congratulations with what you have managed to create here. The quiet natural surroundings combined with the attention to

detail really makes this a very special place! Bram and Vincent (Asiamar/ Go Vacation, Germany).

DECEMBER REVIEWS 2019

12.12.19 Wat een mooie locatie hebben jullie gevonden om de superdeluxe tenten te bouwen! Het was jammer dat we hier maar 1 nacht logeerden. Een heerlijke BBQ en een super ontbijt, gewoon te veel om alles te proeven. En eindelijk eens lekker vers brood!!! Bedankt voor de goede zorgen! Gerrit & Karin, Belgie ( Vieng Travel )

13.12.19 Dear people who looked so very well after us!! Wat een belevenis. Wij die absoluut niets met kamperen hebben, in een tent in Thailand! Maar wat een tent!! Zo compleet en met veel liefde en zorg ingericht. Wat waren wij blij met de warme dekbedden met 9 graden’s nachts. We genoten van de heerlijke rust. Maar vooral ook van het lekkere eten, het enorme ontbijt, het kampvuur en het oplaten van de lampion! Jammer dat we hier maar 1 nacht verbleven. We hadden best nog wat langer van de gastvrijheid en rust willen genieten! Groetjes, Sjaak en Yvonne, Heinkenszand NL (Vieng Travel).

24.12.19 We had a lovely stay in this very convenient and beautiful farm! We felt at home due to your great hospitality, nice stories, humor and love for the country in general and this province Loei in particular. Your project is something to be proud of! The support for the local people is highly appreciated and we only can recommend Sirila Farm to people who are open for this beautiful experience. We loved the food and the atmosphere and had

great evenings here! We will certainly come back if we are in this region again. Thanks to all of you. Groetjes / kind regards Brigitte & Paul from Holland (Oriental Travel Thailand).

 

25.12.19 Thanks for such a special moment at your wonderful place. You have created a little paradise on earth!! Whe felt at home and very welcomed by the whole team of the Sirila Farm. You are fantastic hosts and we enjoyed your hospitality, your smile and “fengshui” lesson! All the best for the coming year! Estrille, Alain, Maël, Paris, France (Travel

Counsellors).

26.12.19 Het was hier super leuk, en de binnenkomst was alsof we thuis kwamen. We voelden ons hier echt thuis! Het is hier heel natuurlijk en avontuurlijk en nog veel meer!

Heerlijk avond en ochtend eten! Ik mis het nu al! Wat een gezelligheid hebben we hier gehad. Een betere plek hadden we ons niet kunnen wensen met de kerst. Bedankt voor alle goede zorgen en de perfecte organisatie. We komen heel graag nog eens terug naar jullie prachtige plek! Proost! Groetjes, Jan, Lianne, Armin, Marije en Fardau (Asian Trails).

31.12.19 Dank voor jullie warme ontvangst met zoveel kaarsjes! Wat een sfeer! Het was heerlijk om in zo’n warm bad te komen! We hebben genoten, allemaal van 13 t/m 51 jaar!

Prachtige luxe tenten, heerlijk bed en een buitenbadkamer zoals hier zou ik thuis ook wel willen! Groot compliment voor de kook-kwaliteiten van Gae (eigenaresse), ze heeft heerlijk gekookt. Dank voor jullie gastvrijheid, de gesprekken en heel veel succes en vooral geluk voor de toekomst! Veel lief van familie Raedts, Paul, Gittie, Cas, Koen, Eef & Lotte (Personal

Touch Travel).

bottom of page